X
Produkt byl přidán do objednávky.
Úvodní strana Obch.podmínky Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů zákazníků internetového obchodu Bike centrum www.bike-centrum.cz

  • Veškerá Vaše osobní data, která od Vás získáme jsou chráněna před zneužitím podle zákona č. 101/2000 Sb. Více informací naleznete v tomto prohlášení.
  • Internetový obchod www.bike-centrum.cz je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů pod reg. číslem  00050771 / 001 ze dne 24.01.2014
  • Registrační data - jsou informace, které slouží k identifikaci a autorizaci kupujícího a jsou používána k vlastní realizaci Vaší objednávky a pro případnou komunikaci s Vámi.
  • Registrační data obsahují zejména : jméno a přijmení, dodací adresu, telefon a elektronickou adresu. Informace o Vašich objednávkách - jsou shromažďovány po celou dobu Vašeho užívání objednávkového systému a slouží pro zajištění dodávky objednaného zboží, pro případnou reklamaci, nebo vrácení zboží. Tyto informace jsou přístupny i ve Vašem profilu pod odkazem objednávky. Tyto údaje nejsou poskytovány třetí osobě.
  • Veškerá osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována třetí osobě. Pokud by došlo k dohodě s třetí důvěryhodnou osobou o zpracování těchto dat, bude vyžadován Váš souhlas. Bez tohoto souhlasu se data neposkytnou.
  • Váš souhlas: Používáním internetového obchodu www.bike-centrum.cz, provozovaný Martinou Koutnou, souhlasíte se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a Vašich nákupech. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Prodávající je povinen přestat zpracovávat získané osobní údaje, pokud subjekt údajů písemně vysloví nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou publikována v tomto dokumentu. Budou-li tato pravidla někdy v budoucnu změněna, budou vždy publikována na stránkách www.bike-centrum.cz a budete se tak moci se změnami včas seznámit.

Vytisknout stránku

Kontaktní údaje:
Martina Koutná
724 384 700
info@bike-centrum.cz

PO - PÁ 9.00 - 15.00 hod.

    

© 2017, Bike Centrum – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | E-shop vytvořen na B2C Brána | XHTML 1.0